04 Şubat 2010
Cilve
Yazar: Gülşah (Tamkarışık) 2/04/2010 08:47:00 PM · 1 yorum yapılmış
Cilvenin ne anlama geldiğini anlatmıyım isterseniz direk konuya gireyim =P Cilve mi? Bana çok uzak kalmış birşey.
Yaklaşık 2005 yazından beri duvarları örmüş, can çekişmeleri duyulmasın diye tek katla yetinmemiş kat kat örmüşüm. Kocaman, hantal, ağır, dayanıklı duvarlar. Of derdim neyse!
O duvarlardan yabanileşmişim nan. Cilve bile yapamıyorum artık =) O kadar vahim durumdayım yani. O ne, cilve ne, cilve nasıl yapılır, cilveleşmek ne demektir, ne zaman kullanılır =P ahaha =)))
Durum vahim valla. Artık bende tık yok. Gönlüm arada bi birilerine kaysa da sonradan "töbeee" diyo ve normale dönüyo. Neden diye sordum kendime aslında. "Acı çektin" dedi "aslolanı gördün, pempe renkte değildi ya da beyaz, resmen kapkara" dedi. Bende döndüm işte. Küstüm. Bulaşmadım. Artık alışmış vucüt yalnızlığa. İstemiyo.
Artık cilve bile yapamıyorum. Artık o duvarları öyle bi örmüşüm ki ben bile kıramıyorum. Kırabilene aşkolsun..
Lan ben niye bu kadar kendimi anlatıyorum ya. Üfffffffffffffffffffffffffffffffffffff..!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
YAZAR KADROSU:













yorum yapılmış
"Cilve" yazısına 1 yorum yapılmış04 Şubat 2010 22:12
blogcuforumda yeni konu aç vb butonları yok yeni konu açılamıyor tema ile ilgili sorun var galiba
Yorum Gönder